Idag är en sån där innehållslös dag känns det som. En dag som liksom bara försvinner utan att man får nåt gjort. Fast lite nytta har jag ju gjort. Tvättat. (fjärde maskinen ska just sättas på). Handlat. Fått lite friskluft (dock ingen motion eftersom Lill-bus sätter tempot och han hittar ju snöklimpar och stuprännor som måste undersökas överallt). Och så har jag städat tre byrålådor. Men inget mer… jo, förresten. Sett klart en film vi började se alla tre igår, men inte orkade se klart. Vi såg Rosa The Movie. (Jag gillar Rosa. Lill-bus var sådär lagom intresserad. Men den är ju för lite större barn än honom..)

Men sen är det stopp. Inget mer…

Nu måste jag se till att få nåt KUL gjort idag också. Tror jag börjar med lite styrketräning före middagen. Och sen skulle jag ju kunna scrappa lite i kväll. Eller se nån spännande film kanske…

Nåja… det är ju skönt att göra ingenting ibland också…