Några missöden han jag dock med under julaftonskvällen.

Det största misstaget var att flytta på en ugnsform som precis kommit ur ugnen. Maken hade precis plockat ut den och jag skulle flytta på den. Visste inte att den var så nyutagen som den var så jag tog ingen grillvante.

AJ! Jag brände mig

image316

Men det hade kunnat bli värre. Jag lyfte med sex fingrar. Tre på varje hand. Men det var bara långfingret på vänster hand som blev skadat. PUH. Gissa om jag sköjde och gick med isbitar i händerna… haha.. men idag känns det rätt ok.

Sen lyckades jag krossa en höganäs mugg – Club – när jag skulle duka för kaffe.

och så kraschade jag en glasvas när jag skulle öppna ett fönster framemot kvällen.

Det var nog allt

Nej förresten. Jag klämde vänster tumme i förrådsdörren när vi skulle fixa fram klapparna innan tomten skulle komma. Så min tumme är lite öm idag.. och liiiite lite grå/blå!

Så några missöden var det allt.

Men lika glad var jag för det! Haha…