Snacka om att det måste varit en okompetent läkare jag träffade på hemmaplan för ett tag sedan.

Idag fick jag ju då träffa en specialist. Han bad mig gapa. Sen tittade han med en spegel. Bad mig säga IHHHH, två gånger och sen var han klar! Haha… LIll-bus undrade varför det tog så kort tid!

Här hemma tittade han också med spegel. Han var rädd för att jag skulle kräkas om han stoppade den för långt bak i halsen samt sa att dom hade inte utrustning för att göra ordentlig halsundersökning här och därför remitterade han mig till specialist – på annan ort! En specialist som alltså hade utrustning för en ordentlig undersökning…En spegel! Haha…

Nu gjorde det väl inte så mycket. Jag får ju resan betald via sjukresor. Besöket var gratis eftersom jag hade remiss och sen har man ju rätt att gå till läkare på arbetstid. Jag behövde bara ta kompledigt 1½ timme från morgonen för att slippa gå jobba så kort tid. Och sen fick jag en heldag med shopping/lunch/fika med lill-bus. Inte dumt alls.

Hur var det då med hesheten?

Jag har irriterat struphuvud. Det kommer gå över av sig själv. Det gör inget om jag fortsätter sjunga (och skrika/gorma/tjoa…tja vad jag nu brukar syssla med på dagarna). Han kallar mig i februari igen för att kolla att det verkligen blivit bra. OM det inte blir bra går det visst medicinera!

Låter jättebra. Och jag tror visst det är bra till i februari. Det är ju mycket bättre nu än för en månad sen!