Tråkmåndag. Det är verkligen sällan som måndagar är kuliga. Det var inte den här heller. Fast den var å andra sidan inte tokvärst heller.

Ringde tandläkaren om min misstänkta spricka. Hon ville bara kika och bad mig titta förbi på eftermiddagen. En minut efter jag satt mig i tandläkarstolen var jag ute igen. Med vetskapen att det bara var en gammal lagningsskarv jag kände och att det inte var något som kommer gå sönder. Så bra. Och gratis var det också!

En godis på det!

Efter jobbet handlade vi. Och sen slängde vi ihop fantastisk god middag – på relativt kort tid. Ugnsstekta kycklingben med en typ av One Pot Pasta fast utan pasta och istället med vita bönor. Mums liksom…

Kyligt ute. Minus nio nu ikväll. Och i princip ingen snö. Mer hade vi den 8 november 2008 när sonen byggde denna snögubbe nästan helt själv.Även året efter, 2009, var han i byggtagen den 8 november. Då blev det en hel familj.Nu checkar jag ut för idag. Frågan är om jag ska läsa en stund… eller spela Super Mario på Nintendo 3ds innan jag somnar?