I årets tävling på julardio.se tävlade jag med detta bidrag:

En satirisk julvisa i lite Euskefeurat-stil. Lite Pite-Kåntry!!!
Jul igen  – av och med mig själv.

Jag har lovat tala om att det är ungen som filmat – och han var vääääldigt noga med att få med julgrisen.

Annars måste jag säga att det där med låtävlingen och röstningen var under all kritik.

Fortfarande tio över tio på kvällen visste man inte hur man skulle rösta. Programledarna satt och flabbade i studion och hade inte ens lyssnat in sig på bidragen. Och till sist kom det fram att man skulle rösta via mail i år – inte via röstningsformulär som tidigare år.

Kändes väldigt oseriöst…oplanerat… ostrukturerat…

När jag skriver detta vet jag ännu inte hur det hela har gått… röstningen pågår i en halvtimme till. Men nummer tre borde vinna – helt klart. Men jag kommer inte lägga ner energi på tävla nåt fler år, oavsett reslutat.

Men vill du rösta.

Rösta här;

http://julradio.se/contact.php

Röstar du på nummer fyra blir jag glad!

Annars kan ni ju bara lyssna på min jullåt – och så hoppas jag att era jular inte blir så… mina brukar INTE vara sådär!!! Tack och lov!!!

 Edit: Låt nummer två vann. En jazzig jullåt som var väldigt bra. Mycket välförtjänta vinnare. 🙂