Hinner ingen bloggrunda idag.. har haft fullt upp… sorry mina vänner…

Vi har städat, tvättat, handlat, vädrat täcken och kuddar, fotat julkort, tagit en promenad, lekt i lekparken, gjort tjälknöl, städat bort allt skräckpynd, vattnat blommorna, fyllt i hålrummen mellan plåttaket och den inglasade balkongen (vi får in fåglar annars) och så har jag badat med lill-bus.

Puh.

Nu ikväll har jag börjat leka lite med fotona vi tog till julkort. Jag är långt ifrån färdig, men den här bilden funderar jag på ta med. Jag brukar sätta flera bilder – en stor och en eller två små på våra julkort. Och vi är alltid med alla tre. Men den här bilden på Lill-bus får nog följa med på kortet…

image195

Fast efter lite lek i datorn ser den nu ut såhär:

image196

Ser ni att han fått en liten ängel i händerna?

Kan man ha så tycker ni?