Igår var det såååå vackert ute. Krispigt. Frostigt. Skönt. Nån minus bara… och perfekt sparkföre.

Idag var det plus 6 när jag vaknade. Och det hade precis slutat regna.

Det var blött. Slaskigt. Och ett uselt sparkföre. Skönt, javisst… men plusgrader i december? Nej tack.

Tvingade med sparken på de toksandade  (och ändå hala) gatorna ned på stan under min lunch… Skulle hämta ett stort paket så jag behövde liksom sparken  (i och med att maken har bilen). På samma sväng passerade jag systembolaget och plockade på mig lite bubbel… (dumt. Nu blev ju sparken ännu tyngre att släpa tillbaka i bara uppförsbacke 1 km). Det var så galet jobbigt.

Men… killen i kassan bad om leg. ??

Tack, sa han. Du såg så ung ut!!!!

Fatta… Så hur jäkla tungt det än gick med paket och bubbelvin på helt osparkbara gator så gick jag med lätta steg. 

Antagligen sa han det bara för att göra mig glad… det funkade!