töreälv_maj5

Jäklar vilken härlig ledig torsdag vi fick. Varmt och soligt. Sovmorgon, lite förmiddagsfilmtitt (Kill Bill), promenad,lunch på altanen, räfsning, nedklippning av fula hallonsnår, kaffe och solstolsmys (med bara ben!!!! weee…).

Och väl hemma fick jag – efter många om och men – kameran att fungera via WiFi även mot molntjänst och datorn. Puh… Jag avskyr när jag inte får till det tekniska. Jag kan lägga hur många timmar som helst på det och vägrar ge mig innan jag löst problemet. Saker ska fungera som det är tänkt.

Och nu gör det det!

Bilderna är från Töre älv i förmiddags. Isfri och med högt vattenflöde just på grund av snösmältning.

töreälv_maj

töreälv_maj5b

Nu blir det snart middag på balkongen innan vi laddar för en arbetsdag i morgon. Men då det är ju fredag. Och helg direkt igen.

Så skulle det vara jämt.