Hittade en lite kul lista hos Solgudinnan... Kopiera den gärna och gör en egen. Men meddela att du gjort listan så jag får veta allt om just dig! haha… *nyfiken*

Höger eller vänsterhänt?
Jag använder höger. Utom när jag öppnar burkar där locken sitter hårt, då tar jag vänster. Och när jag spelar bandy har jag klubban åt "fel" håll…Malar mig gör jag med båda. Höger öga målar jag med höger hand och vänster öga med vänster!
Humör just nu? Trött, lite ont i magen. Men annars känns allt helt OK. Tycker bara att det är för tiiiidigt. (kl. 06.39 och jag har varit på jobbet i 12 minuter)
Favoritgodis? Jag gillar salt. Hårda pulverfyllda saltisar. Och riktigt god choklad…
Nåt jag absolut inte äter? Hmmm… jag gillar inte majonäs. Och inte inlagd kapris. Inlagda rödbetor är heller ingen hit. Men ny kokta..mums…Stekt strömming skulle jag aldrig komma på att laga. Och inte fläskkorv heller…
Kläder just nu? Brun ylleklänning med svart topp under. Svarta stickade strumpbyxor. Glittriga Birkenstock!
Musik just nu? Inget. Jag sitter på jobbet och har lite rast!
Vad jag sa senast? "Det ska bli varmare. 17 idag, 6 imorgon och 3 på onsdag" (om väder… vi funderar på ev. uteaktivitet för stora barnen på onsdag)
Om jag var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle jag välja då? Hmm.. jag skulle ha velat vara tuff lady i vilda western när det begav sig! En riktig cool Cowgirl…
Sommarplaner? Om allt funkar som jag tänkt så går jag på semester midsommarveckan och är ledig i sex veckor. Första veckorna ska spenderas på hemmaplan med förhoppningsvis fint väder, mycket grillande, cykelturer, picknick och sånt… Den 4/7 åker vi till Stockholm över helgen och den 7/7 vidare mot Kreta för två veckors lugn och ro. 21/7 hemåt igen. En natt på Arlanda och den 22/7 är vi hemma igen. Då tar vi det lugnt i 1½ vecka till innan det är jobbdags igen!
Är jag bra i matte? Vilken fråga. Ja, jag är rätt bra på matte. Men inte om jag druckit nåt alkoholhaltigt. Då blir jag urusel på allt vad plus och minus heter… allt kunnande bara försvinner. Det är jättemärkligt!
Fisk eller badkruka? På hemmaplan (i Norrbotten, och för all del i resten av Sverige) är jag en badkruka. I badhuset och i Grekland en fisk! Jag ska ha VARMT vatten!
Saft eller alkohol? VIn bara måste man ju ha ibland. Och whisky, och gin, och… haha…
Längd och vikt? Synnerligen normallängd och vikten är väl OK. Nästan…
Hur många kuddar jag sover med? Tre. Fast jag ligger oftast med huvudet under dom. Men jag MÅSTE ha dom när jag ska läsa i sängen!
Favoritväder? Riktigt svettigt varmt! Över +25!
Tre saker att ta med på en öde ö? Maken, sonen och mobiltelefonen
Om jag spelar nåt instrument? Gitarr och liiiite keyboard. Dragspel (om jag inte glömt hur man gör. Det har sått gömt i ett skåp MÅNGA år nu…) och blockflöjt.
Morgon- eller nattmänniska? Natt. Det är okristligt att behöva stiga upp före halv åtta på morgnarna. Det vänjer jag mig aldrig med!
Spara eller slösa? Både och. Sparar en buffert till saker som kan hända. Och så sparar jag till saker jag vill slösa på! 🙂
Viktigast för mig? Min familj. Utan konkurrens!
Bästa film? Oj.. vi som ser sååå mycket. Men sagan om ringen trilogin är ju grymt bra.
Tror på liv på andra planeter? Ja, men inte i vårt solsystem. Men i andra… det kan inte bara vara vi som finns… inte en chans!
Min första kärlek? Kommer jag ihåg. Gör inte alla det. Han gick i samma klass som mig och var sååå söt! Jag vågade aldrig fråga chans på honom!
Om jag älskar honom ännu? Nix! Inte min typ idag!
Om jag har några homosexuella vänner? Inte vad jag vet om. Men man vet ju inte allt om alla…
Om jag tror på mirakel? Vet inte.. kanske…
Om jag tror att det är möjligt att vara trogen för alltid? Klart det är! Det är bara en fråga om inställning! Är man inte kär i någon längre gör man slut innan börjar med nästa. Enkelt!
Om jag är tolerant mot andra? Nja.. inte så värst. Tyvärr…
Om jag ser på kärleken som ett misstag? Nej varför då?
Hur många barn jag vill ha när jag blir "stor"? Jag är stor. Och jag har tillräckligt många. Dvs ett! Men jag har ju desto fler på dagarna på jobbet! Haha..
Bio eller promenad? Först en prommis.. sen bio hemmabio!
Kittlig? Ja mycket. Speciellt under fötterna! Har till och med svårt att tvätta dom för att jag tycker det kittlar så!
Om jag snarkar? Vet inte.. har aldrig varit vaken så jag hört!
Rädd för insekter? Nja.. inte rädd, men vissa är lite otrevliga. Jag har varit oerhört rädd för spindlar, men det har gått över, faktiskt!
Äckligaste insekten? Mjölbaggen!
Största svagheten? Godis!
Det här är jag bra på? Rita, måla, fotografera, sjunga, spela. Det var mina kreativa sidor. Och så är jag väldigt bra på planera och genomföra! Och så är jag effektiv!
Bästa bok? Vet inte.. har läst för många…
Superkraft jag skulle vilja ha? Kunna flyga
Chips, morötter eller godis? Morötter till vardags, chips och godis till helgen! 🙂
Pizza eller hamburgare? Pizza
Om jag skriver dagbok? Ja det gör jag väl.. här på bloggen. Typ!
Tatuering/Piercing? Har en pegazushäst i svart på höger axel. Och tre hål i öronen. Vill ha en till tatuering, men jag vet inte var och inte vad.. nåt som hör ihop med lill-bus tror jag!
Stökigt eller välstädat? Här är ofta stökigt men jag vill ha välstädat. Så till helgerna fixar vi till det!
Flickvän/pojkvän? Gift med mannen i mitt liv! 🙂
Om jag gungar på stolen? Aldrig!
Om jag skulle komma på att hoppa Bungy-Jump? JAAA. Det vill jag testa. Men jag har inte vågat än. Och så är det ju så dyrt för ett enda litet hopp!
Vilken hand jag håller gaffeln i? Vänster när jag äter med kniv och gaffel. Annars höger
Hur många syskon jag har? 1 lillasyster
Vad jag är mest rädd för? Att mista någon ur min familj.
Om jag saltar maten? Om det behövs…
Om jag gillar att sjunga? Jepp.. sjunger jämt!
Om jag är stark? Lite, kanske… mest i benen och nyporna. Inte i armarna så värst.
Om jag solar? Ja på sommaren. Inte i solarium.
Om jag får hicka? Då dricker jag vatten och provar hålla andan..
Om jag har komplex? Jag gillar inte min mage… (vem gör det?)
Röker eller snusar? Nej usch!
Knark då? Men hallåååå… absolut INTE!
Kaffe eller te? Både och…
Besatthet? Hmmm… blogga kanske? 🙂

Nu vet ni endel om mig! Det bjuder jag på!