Den objudna gästen vid namn huvudvärk (från onsdag eftermiddag) hängde med precis hela fredagen också. Onekligen hann jag bli lite trött på den efterhängsna snyltgästen. Som tur är var det lugnt på jobbet.

Hade upptäckt en spricka i en kindtand på torsdagskväll och skulle ringa tandläkaren för att be henne kolla upp om det är något man behöver fixa. Men eftersom det var dag-före-röd-dag hade dom ju stängt. Fick då tipset av en kollega att införskaffa en antiinflammatorisk gel, utifall det är en stor spricka. Så den inhandlades på lunchen.

På samma sväng var jag och hämtade nya helgblommor. Förra helgens fick underkänt. En ros var av, en annan bruten och de övriga åtta stod bara några dagar.

Så jag fick nya. Hela!

I Lilla Gula tände vi självklart lyktorna. Det gör vi ju nästan varje helg den mörka tiden på året. Men den här helgen är ju extra viktig.

Sen serverades krabba.

Mer än så blev det inte. Huvudvärken tyckte sängen var ett bra ställe att styra kosan mot.

Nu har vi vaknat till en lördag som faktiskt visar lite sol. Kaffebryggaren svämmade av oförklarlig anledningen över så den och bänken är numera sanerade. Och jag ska gå mata fåglarna som inte har ens en pytteliten bit talgboll kvar.

Dessutom tror jag snyltgästen är på väg att sticka.