Började helgen med att blanda ihop en deg. Här skulle bakas kardemummaskorpor. Och medan degen jäste tog jag och Sjuttonåringen var en snab sväng i skogen bakom huset… Vi blev galet blöta på bara en kvart. Ösregn!!! Därför stannade vi inne resten av dagen.

Maken tog den nyköpta S10+ och Sjuttonåringen hans S9+. Så det blev ett par överföringar fixade.

Bakade ut skorporna. Åt lunch. Och sen kokade vi clementinmarmeladgodisar. Dom skulle ju sedan stelna typ resten av eftermiddagen och kvällen så medan skorporna torkade och marmeladen blev dallrig började vi se Walking Dead s.10.

Och sen lågtempade vi lammracks. Precis innan middag gick dom på grillen.

Till dessa blev det Grekisk sallad, vitlöksyoghurt och kulpoatis.

Avslutade lördagen med en dålig film: Us! Blä. Undvik.

Söndagen hade bättre väder. Perfekt för att vädra sängkläder.

Och klippa upp snoret till marmelad i bitar. Alltså! Såååå kladdig. Sjuttonåringen kom dock på den briljanta iden att rulla godiset i florsocker.

Det funkade perfekt. Himla goda blev dom också.

Tog en prommis. Men jäklar så halkigt. Skönt. Och halt.

Efter lunch bäddade vi rent i alla sängar och sen julpyntade vi. Nu är rubbet på plats. Allt utom granen som vi tar in på fredag. Inget är dock tänt. Huset står bara helt redo för adventsfredag.

Hemma i lägenheten blev det lite likadana sysslor: vädra sängkläder, dammsuga, tvätta och bädda rent. Här får dock pyntet vänta till torsdagskväll.

Testade årets Blossa. Och till skillnad från många andra gillade vi den skarpt. Tummen upp!!!

Souvas i libabröd till middag. Och beroende på om Sjuttonåringen tänker plugga hela kvällen eller inte så blir det kanske lite Walking dead.

Bäst att försöka ladda inför en till galen vecka. 50 % av personalen saknas i morgon. Och enligt schema är typ alla barn på plats! Tjoho! Not!