image505

Lammlasagne till middag – enkelt och bra. Ok, det kanske inte är enkelt första gången man lagar det, men gör man en stor laddning är det bara att ta fram ur frysen och micropoppa så har man rena rama restaurangmaten på nolltid sen!

Till det testade vi tre sorters öl. (Vi delade alltså på flaskorna, inte tre flaskor var! haha…) Vi är inga ölmänniskor – är mer vinfolk. Men öl är gott, det med. Favoriten är Falcon Bayerskt. Men det är skoj att testa nåt nytt emellanåt. Nu testade vi två nya sorter.

Falcon Bayerskt – Är och förblir en favvoöl. Supergod. Lagom mörk (eller ljus – hur man nu vill kalla den. Är väl halvmörk eller nåt sånt) Fyllig och god. Perfekt till allt.
Åbro Sigill – Väldigt ljus och väldigt lättdrucken. Perfekt mingelöl. Det smakar inte så mycket utan slinker mest bara ner utan att lämna så mycket avtryck. Men helt OK.
Black Chocolate Stout – mycket mörk. Smakar som knäck som fått koka alldeles för länge…. Nästan trögflytande. En eftersmak av cacao. Inte så lättdrucken, men passar fint som surröl om man ska sitta och smutta på sitt glas. Jag gillade den skarpt!