Här har jag inte visat mig mycket idag.

Men vi har fått tapetseringen fixad. Mor och far dök upp vid lunchtid för att fixa köket. Vi smet. Ut på stan för att shoppa joggingkläder och äta lunch. Bus hade bestämt sig för att äta tårta. Vi kompromissade med att han först fick käka korv. Han valde parisare. Sen tårta. Men caféet vi skulle på var stängt…. så jag och maken fick käka kebab. Sen gjorde jag rulltårtsbakelser hemma. Bus blev nöjd. Det var ju som tårta det med!

Mor och far fortsatte tapetsera.
Vi flydde igen.. kände oss i vägen. Gick ut för att leka i snön som kommit. Byggde snögubbe, pulsade och kastade snöboll. Maken for till biltvätten. Vi tog en promenad till samma ställe.

Tillbaka hemma hade tapetserararna slutfört. SNYGGT! Dom städade ihop och allihopa, mor och far, jag, maken och bus, drog till svärmor för middag.

Nu har vi tagit oss en sen dusch. Bus ska strax i säng och jag ska försöka hålla mig från att skruva upp gardinstång, hylla och dyl… jag tror inte jag lyckas. Bild på "nya" köket kommer när gardiner och allt annat är på plats.