Fredagen avverkades smärtfritt, trots sjuka och lediga kollegor samt möte mitt på dagen. När dagen var slut drog vi omedelbums mot Lilla Gula. Det regnade underkylt och var svinhalt. Men vi kom fram ordentligt.

Köttfärsen, som fortfarande var nästan fryst, förvandlades till en fylld rulle: tapenade av soltorkade tomater, Serrano, mozzarella, chili, cashewnötter och persilja

Ugnsstekt tillsammans med chilikryddad tomatsås.

Fyra personer smällde i sig hela rullen – som vägde mycket!

Lördagen blev fantastisk. Fem grader varmt redan när vi vaknade. Och trots att vi inte fick se solen på hela dagen toppade vi på nio plus.

Åkte skidor på isen men det fanns knappt något skoterspår och var väldigt mycket vatten. Så vi vände och höll oss i skogen. Här ovan skoterleden efter kraftledningen.

Knappt 90 minuters stakande blev det. Sista kilometerna hamnade vi i ett riktigt skidspår och fredagens regn hade gjort spåret ruskigt snabbt!

En perfekt tur att inviga mina nya skidkläder jag fyndat på halva priset i veckan!

Det sköna vädret lockade även ut oss på en långpromenad (efter att vi fuskat med kebab till lunch) men sen var vi rätt möra. 

Då passade tv-soffan och lite 24Viaplay.

Och sen middag:

Hemmagjord sushi.

Mätta och nöjda hade vi sen ändå plats för jordgubbar och glass.

Söndagen har börjat nästan lika varm som lördagen. Dock regnar det. Så det vete tusan om det blir någon skidåkning idag.

Kanske jag får byta gardiner i vardagsrummet istället? Men först ska jag dammsuga! Och ikväll blir det lövbiff till middag. Gissar på att vi lyckas fixa till dagen där emellan på bästa tänkbara helgvis!