Jag skulle lägga ut ett par bilder för att visa hur det svänger i vädret här uppe. Ena natten har det vräkt ned snö så vi pulsar fram och nästa dag är allt som kom borta, plus lite till, så det är bara gågator och vägar. Bus fick premiärcykla för säsongen igår. Lite knackligt gick det, och han blev störtförbannad då han inte fick cykla ned på stan när vi skulle göra ett par ärenden. Haha…

Men bilderna sket sig eftersom Photoshop hängde sig.. hmmm.. och jag börjar faktiskt jobba om mindre än en halvtimme så jag bör väl tänka på att göra mig färdig för arbetet!

Här är förövrigt strålande väder. Klockan sju var det nollgradigt. Och solen strålar redan högt på himlen. Håller tummarna för många långa soliga dagar så snön smälter.

Jag vill ta fram vårskor.
Och börja använda jackan jag köpte igår.
Och cykla.