image392

Kylslaget ute… det var femton grader i morse när jag började frosta av frysen. Ett par grader varmare när vi tog en promenad för att handla lite. Till att börja med skulle vi ju returnera den dåliga entrecoten. Denna gång var det från en annan affär än där vi köpte den dåliga oxfilén mellan jul och nyår.  Vi köpte en annan entrecote – en lokalproducerad. Den andra hade färdats betydligt längre… och det var väl det man kände på lukten! Haha…

Sen köpte vi förstås lite lördagsgodis. Och tandkräm. Den var helt slut i morse. Bara barntandkräm hade vi. Som tur är har jag alltid en tup i min ryggsäck som jag har på jobbet. Och eftersom det är helg är den hem och vänder. Alltså fick vi borsta tänderna med riktig tandkräm. Barntandkräm smakar så mesigt…

Lill-bus fick en varmkorv eftersom vi tänkte gå äta lunch på ett ställe där han alltid väljer plättar med sylt och grädde. Och det är mer en efterrätt i mitt tycke. Men med en varmkorv innan så.. .Själva åt vi varma toast. Maken med kyckling och vitlök. Jag med räkor och vitlök.

Sen gick vi hemåt för att ta en kopp kaffe.

Frysen var då tinad och torr,  jag kunde packa in alla matvaror igen. Och så har jag pratat med en kompis i telefon, bäddat alla sängar (med kalla nyvädrade sängkläder) och tränat i en timme.

Vilket innebär att jag just i detta nuet gjort mig förtjänt av ett bad tillsammans med en badbomb från LUSH och en Lill-bus i vattnet. Antar att maken kommer serva oss med "go’dricka" sen! 🙂