Jag har tagit JULLOV. Har varit ledig idag (komp) och imorgon har jag semester. Så idag har jag roat mig med städning, vädrat sängkläder, handlat starka drycker och det sista av julmaten. Nu är det bara revbensspjäll och godis vi inte handlat inför jul! Och säkert nåt mer som jag glömt!

Vi blir 11 vuxna och ett barn hos oss på julafton. I vår trea. Det blir trångt. Men skoj! Ifjol var vi 11 stycken, men då var det tre av dessa som var barn.

I morgon ska vi grava laxen och städa klart. Och under helgen gör vi tjälknölen. På Söndag ska vi traditionsenligt provsmaka julbordet tillsammans med svärmor. Och på Julafton är vi då här!

Så för att äta nåt annat än julmat har jag tänkt göra sushi på lördag. Ska blir gott. Vi får gäster. Makens kusin med respektive.

Jag talade om för Lill-bus igår att dom kommer och äter Sushi på Lördag
Det blir bra, tyckte han.
Men sen talade jag om att hennes karl inte äter sushi. Lill-bus såg jätteförvånad ut och sa
Vilken konstig en!
Haha.. så sant! 🙂

På systemet handlade jag ett par boxar vin till jul. Några vinflaskor till sushin, lite extra glögg och så gjorde jag bort att köpa champagnen till nyår. Det blev dyrt! Haha!

Och så har jag varit förbi jobbet och hämtat min klapp från arbetsgivaren. Jag visste vad det var så jag öppnade när jag kom hem. Det var en ryggsäck – med kommunlogga! Hmmm… men den var fin. Att jag sen inte behöver någon gör väl inte så mycket. Kanske kommer till användning senare nån gång!