Så där. Då var både måndag och tisdag avklarade. Vi tuffar vidare mot helg.

Vädret är riktigt trevligt ännu. Och kvällarna är fantastiska. Kolla himlen från nu ikväll, då maken och jag tog en prommis.

Idag fick jag hela två paket. Det första hade jag beställt själv: nya inears från Urbanears: Sumpan i färgen Amethyst Purple.

Fjärde paret av samma märke. Använder väldigt ofta lurar och jag har varit galet nöjd med alla. Ett par blev överkörda av en bil… men funkade länge efter det ändå. De två andra används fortfarande men mina inears kommer snart börja glappa då gummit nära kontakten är söndernött nu… så jag byter innan det sker (Och sparar de gamla som reserv).

Det andra paketet kom hemkört från Nederländerna. En vinst från en tävling RITUALS hade i somras.
Man skulle hashtagga sina bästa sommarbilder med #everydaysummerrituals. Och jag vann med den här bilden:

Jag har fått en kod så jag kan göra en instawall – vilket jag ska försöka fixa snarast. Sen var det också med en massa produkter från favvomärket RITUALS.

The Ritual of Karma. Så himla bra.