Jag har varit och lagt undan ett par skinnstövlar från Roots i eftermiddags.. jag hade kikat på dom i katalogen flera gånger men  inte provat dom eftersom jag tyckte dom var lite dyra (1395:-). Men idag testade jag dom.. och självklart var dom hur sköna som helst! Men jag hade inte med mig nog mycket pengar så jag la undan dom och ska hämta dom imorgon (om jag hinner) eller på fredag när jag har semester! Så nu vet jag vilka skor jag ska ha på mig när jag åker till Kungliga Huvudstaden.

Men undra vilken jacka jag ska ta då? Kort skinnjacka, Lång skinnjacka eller en längre "vanlig" jacka??

Gick inte att spara bilden på skorna men jag fotar när jag har hämtat dom. För dom som vill kolla finns dom på Eurosko’s hemsida…

http://www.eurosko.se/category.php?categoryID=107

Bläddra i broschyren och kika på femte uppslaget, stövlarna högst upp på höger sida!