En mindre rolig natt – som jag tillbringade halvsovande samt springande på toa – övergick i en onsdag där det kändes bättre. Lite (läs: mycket) citron samt inköp av receptfritt läkemedel medförde att problemen (i princip) upphörde (ska inte ropa hej ännu men siktar på vanlig, skönsovande natt).

Hämtade nya jobbkläder – och upptäckte att jag fått fel storlek (för små såklart, fast jag beställde likadana som jag har). Och så snubblade jag över nya örhängen på lunchrasten. (Hade örhängen på min önskelista, men fick inga, så nu åtgärdade jag det!)

Efter jobbet åkte jag och en kollega på gymmet för intro. Det är mer än 20 år sen jag var på ett vanligt gym sist. Jag har varit på sån där Milon-träning för många år sen, men ”vanligt” gymmande… hjälp!

Vi hade jättekul. Och efter en halvtimme intro körde vi själva ytterligare 30 minuter.

Och sen bestämde vi att ta ett pass i morgon också!

Kom hem till en nästan helt färdigstädad lägenhet. Dessutom var middagen i princip färdig. Lyx.🥰😍

Bakpotatis med skagenröra (färdig), räkor och kallrökt skinka.

Och sen hann vi även dagsfärska avsnittet av Big Sky (och te) på Disney+

Sist ett grattis till Sabaton som fått pris som årets folkbildare:

”För att de framställer historiska skeenden på ett bra och korrekt sätt. De ger sin publik mer information än vad som ryms i deras sångtexter”… ”Sabaton kombinerar sin artistgärning med folkbildning på ett helt unikt sätt. I en värld där vi översvämmas av fake news och konspirationsteorier så levereras faktagranskad information från det sista håll många hade väntat sig – ett hårdrocksband” säger Pontus Böckman, ordförande för Vetenskap och Folkbildning.

https://www.vof.se/blogg/arets-folkbildare-och-arets-forvillare-2022/

(Förresten… årets förvillande är Expressen och Aftonbladet 🤣😂)

Nu sängen och nyaste Läckberg