Söndagmorgon vaknade vi i en stuga i Flen.

Vi hann med att käka frukost samt skjuta en hel del luftvapen

Just efter 12 lämnade vi landet och skjussades mot Strängnäs för en tur på Skandinaviens största militärfordonsmuseumArsenalen

Museumet är uppdelat efter tid; 1a VK, 2a VK, Krigsslut, Källa Kriget och Nutid. Även lite utländskt och annat mindre att lika på.

Riktigt coolt!

En fika och sen åter mot Rönninge

Stopp på motorvägen men T körde en äldre väg som flöt på bra.

Sen bytte vi kläder, laddade SL-korten och tog tåget mot Södra station. Och efter en prommis över Medborgarplan mot Cia och M.

Först lite surr (Och kissegos). Och sen middag på Texas Longhorn.

Fantastiskt gott. Både förrätt och huvuddito.

Avslutade kvällen hemma hos Cia, M och kissarna

Men just före midnatt sprang vi för att hinna med pendeln. Dels för att senare tåg stämde dåligt med bussarna från Tumba och dessutom var jag och ungen rätt snoriga och hesa.

En nattdusch för att sanera oss från katthår innan godnatt i vår lånade ”bunker”. Klockan hann bli närmare 2 innan vi släckte. 

Idag har vi stigit upp tidigt. Städat bort spåren av våra övernattningar, packat och käkat frukost. T körde oss till tåget och utan störningar tog vi oss till Arlanda

Hemfärd om 30 minuter.

Jäkla kul Stockholmssväng det här. Helt utan shopping och spring i centrum. Inte ens Gröna Lund hann vi med. Men det är nog just därför vår långeeekend blev perfekt!