Bästa vädret denna påsk. Mulet, varmt och inte blåsigt.

Efter frukost kom jag på att vår rumsgran behövde kånkas ned i källaren för en dusch. Och därmed fick jag klä av den påskpyntet.

Och då passade jag på att ta undan övrigt påskigt.

Sonen och flickvännen åkte till hennes mormor och jag och maken tog en promenad.

Köpte med oss en pizza att dela på till lunch. Och jag gjorde en minisnögubbe medan den gräddades.

Efter lunch slängde jag ut alla sängkläder, dammsög och tvättade. Dessutom strök jag gardiner och hängde upp mörka i sovrummet. Vi har ingen rullgardin där och när det snart är ljust hela dygnet är det skönt att kunna dra för dom vanliga gardinerna i alla fall.

Aktiverade makens alla hjärtans present. 4 månader Netflix. Vi ligger aldrig och betalar för abonnemang vi inte nyttjar fullt ut, utan samlar på oss sånt vi vill se, tar en tjänst och betar av dessa. Sen kan det bli en annan tjänst nästa gång.

Det finns en lista över vad vi vill se denna gång. Och så hoppas vi att nästa Kobra Kai hinner komma under tiden…

(Förresten aktiverade jag även Bookbeat för 1:- och påbörjade fjärde delen av Åremorden)

Middagen skötte sig själv. 3½ timme i ugnen och sen hade vi ljuvlig lammstek.

Sista påskdagen idag. Det har snöat ännu mer… och jag funderar på att starta en tvättmaskin…