image404

Ja, ni ser ju själva… Nu ligger det saker på helt fel ställen – igen!

Jag menar… vad gör en hudkräm, en hårprodukt och en löshårstoft i en bokhylla???? Va?
Och ett glasögonfodral i ett brödfat? Dessutom mitt framför micron?
Jag har hittat lite annat också… kamerafodral, elsladdar, halsband, öronpropp (!), betalda fakturor, lill-busteckningar och sånt…
Och om man tittar på sakerna som ligger "fel" är det främst mina saker, till på köpet… ojsan… alltså kan jag ju inte skylla ifrån mig. Inte på alla sakerna i alla fall. Tur jag får såna här plockryck.
Jag har även rensat klädhyllan och i möss/vantlådorna. Det är lill-bus möss/vantlåda som svämar över på bilden.

Åter till plockandet. Jag har lite kvar att plocka. Sen är det helgfint. Inte för att det är helg än. Men både jag och maken jobbar sent imorgon. Och då känner vi ju knappast för att dammsuga och dammtorka. Och fredagar vill jag vara LEDIG på direkt jag kommer från jobbet. Alltså gör vi helgfint innan. Och denna vecka blir det alltså redan på onsdag.