Redo för Vår-☼

solrillor1

Inga dyrgripar. Det är jag på tok för snål för. Och för slarvig. Skulle säkert förlägga några tusenkronorssolisar. Eller råka repa dom omedelbums.  Näe.. vanliga billiga duger för mig. Då kan man ju köpa nya ofta – och ha flera par.

Dessa är nyinköpta

solbrillor2

 

Jättesköna. Och skitsnygga. Och lite häftiga i färgen

solbrillor3

Så vårsolen, kör hårt nu!!! Jag är redo för dig!

Idag  är det just sol – till och från i alla fall.. och för tillfället sex grader varmt… underbart

 

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Jag ligger steget efter. Vet inte ens om det finns några gamla kvar. Jag är av precis samma åsikt. Billiga! Då gör det inte så mycket när jag sätter mig på dem. Eller att jag bara slänger ner dem i väskan tillsammans ded nycklar som repar sönder dem.
  /P

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Läckra! Å härligt med jogg, var upp å handlade, å såg då att asfalten kommit fram på stora vägen bitvis, åhhh så sugen jag blir att springa, men näe, skithals! 🙁 Så spring för mig med! KRAM

 3. Junitjej

  Så snygga!

 4. Camilla

  Fina! Det var verkligen till att vara ute i god tid. 🙂

  Svar: Näe.. det är ju NU vi verkligen behöver dom. Snö och sol är jäkla hårt mot ögonen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑