Slask i februari

Jösses vad här slaskar. Och halt är det – isigt och blött.

I februari. Hmmm.. Fast inte mig emot. Snön kan få tina bort nu om den vill.

Här är bara en enda snöig geggamojja på vägarna. I går när jag var och sprang stod vattnet som en fontän INNE i skorna, MELLAN tårna. I morse klarade jag mig bättre. Då blev jag ”bara” fuktig eftersom dom skrapat gatorna lite mer sen i går eftermiddag.

Idag kör jag gummistövlar. Knallrosa med svart snörning på ena och vit på den andra. Det känns lite som LINDA!

Men gummistövlar och isiga blöta vägar är ingen hit – så som den tant jag är har jag även broddar. Fast jösses så  dåliga vanliga lösa broddar är… dom är ju inte stilla för fem öre. Tacka vet jag Ice Bugs. Där vet man att dubben är där den ska – hela tiden.

 

4 kommentarer

 1. Lillkakan

  Isigt å slaskit även här ! :0/
  Idag har lilleman åkt skidor igen:0) han tyckte d va kul idag med! :0)

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Japp, har tagit fram mina röda gummistövlar i dag, samt köpt nya galonvantar till ungarna. Slasktider utan tvekan! 😀 KRAM!

 3. Junitjej

  Hos oss har det verkligen varit vår idag!

 4. Camilla

  Här är det ingen vinter alls kvar, ser fram emot att dra fram cykeln och rullskidorna på allvar igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑