sjukt jobbig dag. Inte för att jag jobbade 06.00-18.00 – det brukar funka bra – utan för att jag fått nån form av låsning i höger skulderblad. 😩 En hemskt ond sådan. Och problemet är att det gör lika ont oavsett om jag sitter, ligger eller står. (Gå funkar däremot rätt bra). Sova var ingen hit. Inte jobba heller. Som tur är hade vi lugnt på jobbet och jag kunde ta det easy. En kollega provade trycka till mig och det knakade duktigt. Men en stund senare var det onda tillbaka igen.

Fick det roliga uppdraget att fixa ett höstmotiv på ett fönster medan de andra var ute.

Roligt. Pillrigt. Och ganska färgglatt.

Men otroligt svårfotat.

En kollega hittade en stooor skalbagge som barnen fick studera.

Och jag kunde ju inte låta bli jag heller. Enligt Google är det en Större aspvedsbock.

Möte efter jobbet (därav den långa dagen). Och sen stod middagen på bordet när jag kom hem.

En kvällspromenad blev det. Det var skönt för ryggen. Och sen fick jag massage och smörj innan te och Lyxfällan.

Hoppas på en natt som funkar att sova… fast jag tvivlar…😖