Men usch. Mera regn. I och för sig inte ovanligt. De flesta novembermånader brukar ju slaska. Faktum är att första advent och julskyltning brukar vara antingen svinkall eller vattensjuk. Inget mellanting.

Efter jobbet firade jag att mitt halsonta äntligen är borta – efter typ en måbad – med 45 minuter tabata. Mest ben och mage. Jag kommer få träääääningsvärk.

Och så köpte jag ägg.

Så ikväll har jag kristyrat.

Törs inte resa upp gitarren ännu. Kristyren är mjuk och mest orolig är jag över att stämskruvarna kommer släppa.

Men liggandes så här – med lite stöd under halsen – ser det ju bra ut.

Hoppas jag kan ställa upp den på riktigt i morgon.

Hoppas även på att nätet är fixat. Det gick ned när jag kom från jobbet. Senaste ”budet” är att det ska vara åtgärdat till 14-tiden i morgon. Hoppas. Det är dock ovanligt att detta sker. Minns inte när det hände sist…