På jobbet har jag suttit med näsan begravd i läroplanen hela eftermiddagen igår och förmiddagen idag. Puh… nu borde jag väl kunna den innan och utan. Jag har satt citat från den under bilder som ska ut på förskolans hemsida. Jobbigt, men snyggt. Och väldigt överskådligt, om jag får säga det själv!

En dag kvar och sen midsommar. Jag var en sväng på systemet idag och bunkrade upp lite.. till midsommar skulle jag bara ha en flaska mousserande vin och en fruktlikör. Men när jag ändå befann mig i butiken passade jag på att handla betydligt mer… så nu har vi vin ett tag!

Har testat min sång på ungarna på jobbet idag. Fick godkänt. Det säger i och för sig inte så mycket, ungarna gillar väl typ allt man gör… Och dom vuxna var kanske bara artiga när dom sa att det var en medryckande låt! Haha…

Hur som helst så filmade jag den och provad lägga upp den på YouTube men det funkade inte… vet inte om det var sjuuukt segt på YouTube, eller om den inte tar .mov Någon som vet? Eller som har ett bättre tips på uppladdningsalternativ?

Hann med en fika, efter jobbet, med makens kusin som är uppe från Borås i ett par veckor. Det var ett tag sen vi träffades så det var ju kul. Hon ska förresten fixa mina naglar innan vi sticker till Grekland. 🙂

Och så har jag städat mer… nu är här hur midsommarfint som helst.. i ett tag.

När jag läst Bamse och nattat min bus ska jag ta och packa presenterna till hans fröknar eftersom han går på sommarlov efter imorgon. Och själv har jag bara en ”riktig” dag kvar. Nästa vecka har jag ”bara” två planeringsdagar – alltså dagar utan ungar. Så det känns inte som ”riktiga” arbetsdagar.