Sol. Och riktigt, riktigt skönt. Var inte ute jättemycket men det blev liiite lövräfsning och en 7 km promenad. I nämda sol!

Ljusen vi tände i fredags lös fortfarande när vi åkte hemåt. Och rosorna från förra fredagen fick följa med hem till Kalix ytterligare en gång.

Åkte hem tidigare än vanligt. Var hemma redan vid 15. Men så skulle vi också på bio. Och eftersom den började redan 16.30 så var det bara att pallra sig mot Kalix.

Länge sen sist. Sist jag satt i en biosalong var 11 mars 2020. Då hade coronan ännu inte hittat till Norrbotten, men jag vet att jag medvetet valde en ytterkant för att slippa sitta bland en massa okända.

Idag satt vi längst bak. Jag är skeptisk till återöppnandet av Sverige och håller mig gärna på avstånd. Handspriten är med och jag skulle aldrig i livet ställa mig och trängas på tex en konsert. Men idag såg vi nyaste Bond. Halvfull salong. Och vi satt, som sagt, längst bak.

Filmen var riktigt jäkla bra.

2 timmar och 44 minuter måbrafilm!!! Dock drar slutet ned lite på betyget, men ändå: wow vilket avslut för Daniel Craig.

Skyndade till thairestaurangen efter filmen och tog med oss en sen middag hem.

Nu är det bara kvar att förbereda nästa vecka. Och eftersom vi hittills denna termin inte varit fulltaligt med personal många dagar så är det väl lika bra att fortsätta på samma sätt. En minus, igen, i mitt arbetslag. Så vi kavlar upp ärmarna och kör hårt mot nästa helg!💪💪💪