Så var klockan tillbakaskruvad till normaltid. Skönt. Nu kommer vi hinna se lite sol på förmiddagens utevistelse. Det blir tight med det om sommartiden skulle vara kvar. Nästan hela december går solen upp vid 10-tiden. Hade vi haft sommartid skulle det bli 11!!! Fatta- mörkt fram till vi äter lunch. Ok. Det blir mörkt kl 14 istället för 15 samma månad. Men det är struntsamma. Då är jag ändå inte utomhus!

Vaknade 9. Normaltid. Tanken var en promenad före lunch. Men när vi hittade ett skrivbord som någon dumpat vid sopsorteringen hämtade maken och sonen bilen och tog hem bordet.

Sonen har önskat sig ett gammalt skrivbord länge. Nu får han ett. Behöver bara slipa, betsa och kanske limma lite. Ev be om hjälp med att höja benen också då lådorna kanske tar i låren…

Medan dom tog hem bordet gick jag och plockade lummer.

Lummer är förbjuden att gräva upp samt plocka för försäljning. Därför tar jag alltid med sax så jag inte får med rötter. Och sälja ska jag inte. Den blivande kransen blir bara vår egen.

Rester kompletterades med fruktsallad till lunch. Sen åkte pumporna ned i källaren.

Var hemma i Kalix redan klockan 16. Skönt. Då hann vi både tvätta, promenera och handla lite innan middag. Som också var rester, kompletterad med klyftpotatis och köpt bea!

Nu är det tedags. Och sen godnatt. Börjar jobba 06.00 i morgon!