Eftersom vi tänkte slippa checka in bagage när vi sticker till huvudstaden på fredag har jag idag varit och letat små förpackningar med hårvårdsprodukter. Vissa saker, som duschkräm, shampo och sånt går ju bra att fylla i små flaskor. Men hur gör man med skum och hårspray?

Men jag lyckades fint. På första frisörsalongen hade dom slut alla små förpackningar, men gav mig istället provförpackningar av ett shampo och balsam från Sebastian, samt en gele som borde passa mitt hår. Tack. När jag sen skulle ha stylingkrämen Potion 9 från samma märke ver den slut. men jag fick en liten burk gratis istället!

På nästa salong hade dom en förpackning med shampo, mousse och inpackning (Expert från Loreal). Har aldrig testat det men det blir nog bra. Och sen hade dom små hårspray. (Matrix Essentials). Perfekt!

Dessutom köpte jag ett nagellack från Artdeco!

image167

Ingen flaska/burk innehåller mer än 100 ml!