Exakt 12 veckor till julafton… jag längtar redan. Och jultokig som jag är har jag redan börjat fundera och småfixa.

Jag har två julklappar klara. En till min mor (och det kan jag ju inte skriva vad det är ifall hon läser, men jag vet att det är nåt hon önskar sig) och en till min syrras älsta pojke. Återstår ju en hel del, men det är skönt att redan har börjat ordna sånt.

Jag har även gjort klart att vi kommer fira julafton hos oss, iår igen. Förra året var första gången vi var på hemmaplan, och det blev så lyckat att vi kommer ta repris på det denna jul.

Gardiner till köket är också klart. Jag köpte nya för ett par år sedan och dom är sååå fina.

Pappa kikar ut gran åt oss nu innan snön kommer. Men lite nya julgransdekorationer måste jag skaffa. Granen ska bara gå i vitt och silver så jag måste nog komplettera upp lite. Och ny utebelysning till balkongen behöver jag…

Och så har jag börjat fundera över hur jag ska arragera upp familjen för julkortsfotografering.. snart dags för det också…

image95

Det kommer bli jul i år igen… härligt!