Någon snösmocka blev det inte. Men väl snö. Typ 4 cm. Vitt och fint. Undrar om den stannar den här gången?

På jobbet kämpar vi på med kort om personal. I veckan har två av sex varit frånvarande. I morgon saknad ytterligare en! Turligt nog är inte alla barn heller på plats!

Hemma tog jag tag i baket av delarna till årets peppisbygge!

Och det gick så fort så efter middagen började jag montera.

Det gick däremot skitdåligt. Tills jag kom på att när vi i det här hushållet ska ta i tu med jobbiga eller svåra saker (som gräva fiber förhand eller montera bokhylla i miljoner delar) måste man ha en speciell spellista. Och mycket riktigt – när den var på började det gå riktigt bra.

Nu sitter delarna ihop. Men jag måste kristyra mittstolpen innan jag limmar ihop topp och bottenplatta. Och skaffa polkakäppar. Har bara en. En trasig.

Nu ska jag gå bananas med blingbling. En annan kväll!