Den här bilden är från i november 2015. Men den visar hur det ser ut idag.. ungefär.

Det har vräkt ned snö hela natten och hela dagen. Och jag tror minsann det fortfarande snöar.

Gångvägarna var oplogade fortfarande när jag kom hem från jobbet (15:00) så jogging var helt uteslutet. Fick bli styrka/kondition framför Youtube istället.

Sen tog jag och ungen en promenad. För trots snön var det ju skönt väder.

Passerade bokrean –  hittade inget. Däremot fick jag med mig en (upp till) 6 meter lång snöraka att fösa ned snö från taket med. Känns som om den kommer behövas.

Duschen efter träning/promenad blev kall.. Sen i måndags (tror jag) blir vattnet inte varmt i duschen. Trodde först vår blandare gett ut.. men inte heller i tvättstället eller handdukstorken blir varm. Mätte upp tempen igår. Och det blir bara 40 grader om man vrider på till absolut max.  Inte OK.  (I  köket blir det däremot varmt, som vanligt) Har tänkt kontakta vaktmästaren, men vi har inte kommit oss för det.. idag haffade dock grannen under oss mig och ungen när vi gick ut. Hon undrade om vi hade problem med varmvattnet. Gissa!!! Hon hade pratat med vaktmästaren och han skulle be någon kunnigare kolla på problemet. Jag sa åt grannen att hälsa att det inte bara rörde henne utan även hennes grannar ovanpå!