Jag har nu ringt jobbet och sagt att jag inte kommer i morgon heller. Lill-bus är ju, som sagt, rätt pigg – men så extremt snorig. Pyttelite feber har han också haft. Jag hade inte velat ha honom vid mitt bord på jobbet till måltiderna. Eller sprungit med snorpapper hela dagen. Jag vet hur jag hade låtit inför mina kollegor om det kom ett sånt här snorigt barn på förskolan (med en sån där irriterad röst som man får ibland när man tycker att folk är urkorkade!)

"– Men alltså… hon/han är ju inte i form. Ser du vilka glansiga ögon. Och vad jobbigt det måste vara att vara så där snorig hela dagarna. Måntro om hennes/hans föräldrar går på jobbet när dom är såhär pass förkylda. Ska vil lägga henne/honom på vilan. Hon/han skulle ju behöva en tupplur en sån här dag.. fast vi får väl inte för föräldrarna…"

Och så hade jag morrat lite… haha…

Gjorde just anmälan till FK att jag är hemma idag. Och vi har tagit ut 3 sjukdagar för unge herrn i år. Så vi har varit förskonade från sjukdomar. Hoppas vi får vara det i fortsättningen också!

Här befinner sig snorungen just nu:

image268

Haha… en rätt söt snorunge som fiskar i badkaret!

Ikväll ska jag på föreläsning med jobbet. Vi ska lyssna på den där GI-snubben Paulún. Är inget hälsofreek, men det är rätt skönt att komma ut när man varit inne med en snoris hela dagen. Så det blir nog bra! Och så får jag några komptimmar för det hela! 🙂