4 portionsbitar lax

2 portionsbitar torsk

1 frp frysta blåmusslor

1 gul lök

Vårlök

1 vitlöksklyfta

Chili

Tomatpuré

2,5 dl i-mat grädde

1 st i-mat fraishe

2 dl vin

Saffran

Fiskbuljongtärning

Timjan

Basilika

Gräslök

Persilja

Fräs lök i smör. Tillsätt chili, vitlök och buljongtärning. Fräs hastigt.

Häll på vin och alla kryddor. Koka upp.

Häll i musslorna med den frysta lagen. Koka några minuter.

Fiska upp musslorna. Tillsätt saffran och mjölkprodukterna. Koka upp. Smaka av. Salta vid behov.

Tillsätt fisken i lagom stora munsbitar. Koka klart.

Efterkrydda med gröslök och nyklippt persilja.

Servera med bröd så den goda lagen kan sugas upp till sista droppen.