Just nu funkar WordPress junkigt. På appen på telefonen går det inte ändra storlek på bilderna. Och ändrar jag i redigeringsprogrammet på telefonen tappar bilden för mycket upplösning.

Bloggar jag via webbläsaren i telefonen är fönstret inte anpassat till telefonskärmen så det är skitsvårt att manövrera.

Och laddar jag upp bilderna till ett inlägg via telefonen för att skriva/redigera på datorn bråkar det på ett tredje sätt.

Men om jag laddar upp bilderna till bloggens mediabibliotek och sen plockar ned dom i ett nytt – blankt – inlägg verkar det funka. Och sen funkar det ju även via datorns redigeringsprogram. Men det är ju också en tvåvägslösning.

Men, men… Antar att den buggen snart fixas. Kan ju inte bara vara jag som stör mig på det felet.

23 grader förärade vädergudarna oss med idag. Och sol.

Vi bugar och bockar. Och hoppas det är ihållande.

Tog med mig ungen runt elljusspåret på lunchen. Gående. Halsen bråkar ännu så joggingen får vänta. Men 6 km PW funkar ju.

Sen blev det solstolen efter middagen (som givetvis förtärdes på balkongen). Och så avslutade vi med en halvmils promenad efter älven.

Fredag i morgon.

Och ungen slutar sjuan.

Helt galet liksom.

Både att han slutar sjunde klass. Himlar så fort det här läsåret gått. Och lika märkligt känns det att det är sommarlov. För vi hoppade liksom över våren här. Direkt från kallt och vinterkläder till shorts.

Jaja… det funkar väl det med.