Dags att avsluta. Och att summera.

Sista semesterdagen blev riktigt härlig. Solig och varm.

Började dagen med att konstatera att om vi inte ger äldsta äppelträdet lite extra stöd här i livet finns risk för knak. Det är såååå många äpplen. Och därmed vääääldigt tungt.

Stommen till en midsommarstång fick rycka in som stöttare.

Lagom till vi kom hem efter dagens första prommis fick vi besök. Och dom hade minsann med sig både gratulationsblommor och fikabröd.

Tur det var en riktig sommardag så vi kunde fika utomhus.

När besökarna åkt tog vi en till promenad, bara för att det var så skönt ute.

Hamnade vid havet. Helt lugnt och stilla.

Som avslutningsmiddag blev det hemmagjorda chiliburgare. Mmmm…

Grannkissen roade sig med att leka katt och råtta med oss som publik.

Hon ledsnade dock efter ett tag då musen vägrade springa mera. Hon lämnade den, livrädd och chockad, för att hitta på nåt annat. Kanske fånga en ny?

Nu är vi redo för jobb efter en helt fantastisk semester. Vi har hunnit med så mycket, både nyttosaker och mys. Känns ändå trist att börja jobba igen.

Vi har utbildningsvecka till veckan och går därmed samma tider båda två, alltså bor vi kvar i Lilla Gula.

Och som en bonus…. efter avslutat jobb på fredag har vi semester – igen!!!

*******************************

Väderrapport söndag 4 augusti: sol och 22 grader! 👍👍

Ska jag sen summera vädret för mina 31 (plus dom fyra första dagarna i juli) lediga dagar så är det väl inte lika muntert. Om jag räknar ut ett snitt av mina tummar upp och tummar ned stannar det på en tumme upp. 👍Ok alltså. Inte mer. Förra sommaren hamnade ju på fem tummar upp! Nåja… Det blev ju inte nedåtpekande i alla fall.

Juli och de fyra första dagarna i augusti bjöd oss på 11 dagar med strålande sol, helt utan moln. Lika många dagar såg vi inte solen alls. 13 dagar var det växlande väder. Ibland sol, i bland moln.

Regn har vi inte fått nåt. Har noterat sex dagar med nederbörd, men det har varit så lite att det inte ens lämnat spår i regnmätaren.

Blåst har det också gjort. Många dagar. Och fem med riktigt håll-i-hatten-blåst.

Graderna har varit svala men eftersom vi fick nästan två veckor med riktigt härligt svettvarma grader blir snittet ändå 20,5. Dvs en tumme upp: 👍Helt ok.