Vissa har ju sportlov nu. Tyvärr inte jag. Men ute i solen fick jag ju vara ändå.

Och efter avslutad dag tog jag en jogg i finvädret. (Tungt. Men inte riktigt lika tungt som de senaste svängarna. Puh vad jag får jobba. Det är som att jag tappat all kondis bara så där… och att lungorna krymt. Men liiite bättre gick det under dagens 5 jämfört med 7,5 i fredags).

Och när maken kom hem drog vi till Lilla Gula. För där befann sig nämligen den i familjen som faktiskt har sportlov. Han hade tagit bussen dit i förmiddags och skulle nu hämtas hem.

Vi tog med enklast tänkbara middagsingredienser och serverade först snabbmat a la kycklingköttbullar, pasta, grönpepparsås, haricovertes och vitlöksbaguette i köket i Lilla Gula.

Tittade till huset, diskade och mös.

Och sen hem. Och lite Talang på TV4-play i det andra (eller första) vardagsrummet.