Söndagar är nästan lika bra som lördagar. Skulle man bara slippa planerandet inför måndag och jobb samt kunna stanna uppe lika sent som fredag och lördag så vore ju söndagar helt perfekta.

Det var riktigt kallt nattetid. Men nattens 13 minus var hade blivut 11 tills vi vaknade. Och 6 när vi gick på promenad.

Isen hade börjat lägga sig på älven på stillastående delar. Men nästa veckas regn lär ju smälta bort både is och snö.

I Lilla Gula fixade vi inför nästa helg. Dammsög. Vattnade. Jag lät alla orchideer ta ett bad och kom sen på att dom får stanna på sitt spa till på fredag! Känns som att dom är i behov av en rejäl fuktbooz.

Innan vi åkte var det bara 3 grader ute. Men vi startade ändå motorvärmaren för första gången den här säsongen.

Inomhus var det också lite svalt då vi fortfarande nästan inte har på någon värme på elementen. Och eftersom det lovas plusgrader till veckan lät vi det förbli så.

Passerade mina föräldrar på hemvägen för en väldigt snabb påhälsning. Och sen åkte vi på ICA och plockade på oss lite kompletterande varor.

Hemma blev det sen supergoda rester från lördagens hemmagjorda burgare.

Och jag packade upp lite vardagslyx, från Finland. 🇫🇮

Nu återstår bara lite mys. Te och nåt bra att kika på. Plus att förbereda måndagen. Vi startar veckan med att vara kort om personal så det gäller att bita i hop och jobba järnet. Tur vi är vana!

(Nu är det drygt 1 plusgrad och regnar… blä!)