Ta´t lugnt

glöggmys

Besöket hos farbror ögondoktor (farbror och farbror. Killen är nog tio år yngre än mig) gick ganska fort. Det tog ett par timmar bara…Men jag trodde att han enbart skulle kolla att laserskjutningarna läker som dom ska. Men tydligen skulle det skjutas mera. Så nu är jag  bombarderad med massor av laserskott i ögat  igen. Då ska ni veta att tårarna sprutar. Fast det gör inte ont.

Nu har dom tydligen skjutit runt hela hålet på näthinnan. Då är det bara att hoppas att det läker fast när det börjar bli ärrbildning. För det hade det inte blivit än.

Jag är beordrad att ta det lugnt veckan ut. Men på måndag ska jag kunna jobba igen – även om jag ska undvika att lyfta jättetungt och sporta och sånt (tur jag aldrig har tid med sånt!). Med andra ord struntar jag i att stressa upp på jobbet och spela till mina två luciatåg imorgon. Dom får köra accapella. För ska jag hinna slänga in bus på fritids till klockan sju och sen speeda upp på jobbet till en kvart senare så kan jag garantera att jag har brutit mot läkarens order att TA DET LUGNT och VARA I STILLHET.

Tur det är helg snart… Då tar man det lugnt med bättre samvete. Då får jag  väl sysselsätta mig med sånt som på bilden ovan – julmys. Detta fotot är från andra advent.

Återbesök  i Sunderbyn nästa torsdag.

4 kommentarer

 1. Therese H

  Åh, fy vad jobbigt. Nåja. Läkarna i din kommun kommer iaf IHÅG att skicka remissernna :/

 2. Sofie

  Åt ”bara” en av varje (som tur var inte så stora) men nu är jag MÄTT!

 3. Åsa

  Hoppas det läker fint nu! =)

 4. Cia

  Skönt att du faktiskt KAN ta det lugnt… Trodde inte du skulle kunna låta bli att dyka in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑