Fortfarande finväder. Bara att passa på att njuta. Lagom till semestern blir det väl skit.

Slutade tidig eftermiddag och begav mig bums mot skogen. En knapp nia jogg avverkade jag ackompanjerad av Joakim Brodén och resten av Sabatongänget.

Underbart ute. Inga mygg. Kanske beroende på att jag var i rörelse samt att det var 22 grader varmt och sol. Men ändå sååå skönt.

Ute efter spåret försökte Sjuttonåringen knycka mitt Spotify inte bara en utan tre gånger. Fick stoppa och messa honom: Ta inte mitt Spotify.

Han tänkte träna och ville ju ha (samma) musik som jag.

Och nej, vi har inte familje abonnemang. Den här familjen har nämligen samma musiksmak som jag har (dvs bra!) Och musiken står på mest hela tiden. Vill han ha egen (som idag) får han hålla sig till sitt Youtube premium. 🙂

Hemma städade vi. Och jag rensade avloppet på hår motsvarande en bisamråtta!

Sen otroligt god middag.

Tänk att ärtor, chili, broccoli, vitlök, pasta, mozzarella, vårlök och cashewnötter kan vara så bra ihop. (Och vi slängde även upp ett par skivor lufttorkat på tallriken, så helt vegetariskt blev det inte.

Trots en bra joggingtur orkade mina ben en timmes kvällsprommis. Skönt. Och bra. För morgondagens planerade morgonfys försvann hips vips eftersom jag måste byta skift och istället börja torsdagen tidigt.