Fredag. Äntligen. Och riktigt underbart väder.

Åkte tidigare till jobbet eftersom vi inte hade en enda digital sammankomst att passa in, utan jobbade själva på enheten hela dagen. På så vis kunde vi istället sluta tidigare på eftermiddagen.

Var mest utomhus. Och eftersom en stor del av dagen användes till att gräva (!) blev jag tvungen att skutta direkt in i duschen för att inte lämna svarta fotspår efter mig.

Dammsög lägenheten och balkongen samt vattnade alla blommor medan jag väntade på maken. Sen styrde vi mot Lilla Gula men gjorde tre snabba stopp på vägen: 1 för att köpa cykelslang, 2 för att tanka bilen och 3 för att handla sushi.

Toppenskönt ute. Stannade utomhus till 19.30. Vattnade. Surrade och tog det allmänt lugnt. Och så plockade jag in än mer körsbär.

Det blir verkligen ”grylligt” när bären ska kärnas ur. Nu har vi tillräckligt med bär för en liten burk marmelad, men vi väntar in att alla ska mogna innan vi kokar….

Efter en riktig dusch blev det sen traditionsenlig semestersushi.

Mätta och nöjda blev det sen Siren i soffan.

En i sällskapet (läs: Sjuttonåringen) tyckte dessutom att det faktiskt fanns plats i efterrättsmagen – för en päronmilkshake.

Nedräkning till semester: noll dagar kvar!