Fredag. Och fantastiskt väder. Sol och bara några grader kallt. Var ute hela förmiddagen och sen en skön lunchpromenad.

Hemma just innan 16. Maken och sonen hade precis gjort helg och var på väg till Lilla Gula. Innan dom for marinerade vi en lammbog. Och startade en tvättmaskin. Halv fem åkte dom. Jag skuttade in i duschen och 40 minuter senare blev jag upplockad för transport till Kinarestaurangen.

Denna kväll skulle vi tacka av en kollega som går vidare till andra uppdrag.

Supergod mat. Provade för första gången deras pizza. Har bara hört lovord om dessa. Och det var inte obefogat. Åt en riktig delux variant med tandorimarinerat kött, kyckling och räkor. Wow…

Efter ett par timmar avslutade vi middagen och gick vidare till bowlingen.

Två serier hann vi med innan vi bröt upp.

Jag hade sån tur att jag kunde få skjuts till Lilla Gula av en kollega som bor åt det hållet. Det innebar att jag slapp sova hemma och istället kunde krypa upp i soffan med de mina och se kvällens avsnitt av Svenska Nyheter.

Sonen var jättetrött efter veckans jobb så han la sig tidigt. Och vi stannade inte uppe så mycket längre, vi heller.

Lördagen ser solig ut… hoppas på en skidtur.