Jag blev utmanad av Zack. En lite annorlunda utmaning. Jag ska hitta en artist vars namn (eller efternamn) börjar med bostaven V. Och sen ska jag utaman nästa gäng på att hitta någon på bokstaven W.

Eftersom vi har hela vår skivsamling i bokstavsordning – det skulle vara omöjligt att hitta nåt annars – gick jag helt sonika och kollade bokstaven V. Och valde

Vixen – första spåret på deras första skiva som bara hette just Vixen (1988). Denna låt heter Edge of A Broken Heart. Valet var lätt. Skivan är extremt mycket 80-tal för mig. Min pojkvän (som jag nu är gift med) introducerade mig i många nya grupper, därav Vixen, när vi träffades 1989. Och just denna skiva rullade mycket i bilen (fast då på kasettband) när vi snurrade runt stan (den så kallade raggarsvängen) när vi inte hade annat att göra på kvällarna. Så den innehåller mycket minnen för mig!

Nu utmanar jag: Sofie Ejmis Maria Ängeln Cia

Ni som är utmanade gör helt enkelt så att ni väljer en bra låt av ett band eller artist som börjar på bokstaven W, eftersom jag fick bokstaven V. Lägg ut den i er blogg och hänvisa till den här utmaningen, sedan skickar ni den vidare fast med bokstaven X . En annan grej med den här utmaningen är att den kan skickas tillbaks till dom som redan haft den, eftersom varje bokstav är ny.

Lycka till!