Sov 9½ timma även denna natt. Skönt att lägga 19 timmars sömn på kontot under helgen. Det behövdes.

Sen riktigt mysig söndagsfrukost!

Blåste. Inte storm. Men oskönt. Så vi stannade inne.

Kokade krusbärsmarmelad med vanilj och citron av bär från i somras.

När den var klar testade vi den på hembakade kardemummaskorpor. Supergott!

Sen såg vi en gammal B-film från -88.

Shadow of Death (aka Destroyer). Onekligen underhållande!

Packade oss hemåt vid 16-tiden. Satte igång en tvätt och sen tog vi en prommis.

Samtidigt funderar jag över vad för ny karriär jag ska satsa på? För min nuvarande må vara rolig och nåt jag är bra på. Men att aldrig någonsin vara fulltaligt på jobbet, inte hinna det man vill (eller ska) göra och dessutom varje söndagseftermiddag vänta på messet som berättar om frånvaro är ohållbart. Det kommer på sikt sluta med egen frånvaro och dit vill jag inte!!!

Men det löser jag inte ikväll så nu blir det Talang med en stor kopp te.