Fredag. Började jobba 06.00. Och för första gången denna säsong var det läge för reflex när jag promenixade till jobbet.

Solen lös på oss. Och det blev härligt varmt. 17 grader som varmast visade termometern.

Experimenterade med kameran i solen. Här har jag tejpat tre bitar fiskelina över linsen för att få reflektioner i bilden.

Och här skulle jag fota nåt med regnbågsskuggor. Men det måste nog ske i ett mörkt rum med spottar. För det var bara regnbågen som blev bra… inte motivet!

Eftersom planen var att baka lingonbröd när vi anlände till Lilla Gula gick jag vägen genom skogen när jag lämnade jobbet.

2,5 dl bara på hemvägen!

Var egentligen perfekt joggingväder. Men eftersom Sjuttonåringen ville träna med mig blev det en tabata istället! Härlig start på helgen.

Hann även betala räkningarna innan maken kom hem. Vi stack omedelbums – stannade bara för att handla lite kompletteringar inför helgen.

På plats gjorde jag genast en deg. Som blev rosa.

Och eftersom ugnen skulle användas valde jag att baka ut degen direkt och sen kalljäsa bröden så vi skulle hinna laga middag och äta innan det var dags för gräddning.

Och det funkade perfekt.

Supermysigt i höstmörkret. Och rosorna från förra fredagen står så fina ännu!

Och chiliplantan vi fick förra helgen har fått flytta in i lilla växthuset eftersom fönsterlampan har växtbelysning som ljuskälla!

Lördagen har mycket inplanerat. Skulle börja med att slänga ut sängkläderna… men det började regna så jag avvaktar.