I går var det 10 år sen vi blev med ett Litet Gult (fritids)Hus. 27 augusti 2008. 

Fast vi fick inte tillgång till huset förrän i början/mitten av oktober. Så det är väl egentligen då vi ska ”fira” ordentligt. Första bilden visar Gula Huset-teamet sommaren 2009 – första sommaren där. Då var vi fulltaliga till antalet och fjortisen var en liten bus. Lite annorlunda idag, men lika mysigt.

Här hemma har köket ikväll fått rent fönster och höstkostym


Det var trist väder ute och jag var fortfarande oduschad efter en jogging, så jag tyckte var lika bra att börja fixa.

Blev bra med grått, svart och vitt. Och jag älskar nyinköpta doften från RITUALS.

Även om jag inte gillar den årstid som nu stundar gäller det ju att göra det bästa av den. Och att mysa till det hemma och ladda upp med massor av ljus är ett bra sätt.

Nu är jag supertrött i fötterna. Perfekt att avsluta tisdagen med partiledardebatt från sängen.