Om bondepraktikan stämmer blir juli helt ok. Vi har haft bra prick 20 grader och mest sol. Dock lite vind idag, till skillnad mot igår, vilket troligen bidrog till ett par grader svalare än måndagen.

Skönt var det i alla fall. Björkens löv är dubbelt så stora idag jämfört med igår. Och jag kunde lätta rejält på kläderna under min skogspromenad på lunchen.

Efter jobbet åkte vi till en handelsträdgård för att köpa ett träd. Valde en sort körsbär vi inte har och gick för att betala. Tänkte nyttja både min och makens presentkort vi fått från kommunen för att stötta lokala handeln nu i coronatid.

Handelsträdgården har annonserat att de löser in dessa presentkort och vi tyckte ett ett bidrag till ett träd var perfekt istället för att ”bara” använda det till utemat eller så…

Nu visade det sig, att trots att det bara är två och en halv vecka kvar att använda presentkorten så hade dom inte fått igång appen. Så nej. Inga presentkort.

struntade vi i trädet. Vi åkte de dryga två milen hem och köpte jordgubbsplantor för mitt presentkortet istället. Och där funkade minsann appen!

En sort har röda blommor:

Och en sort passade perfekt att handla för coronapresentkortet:

Träd köper vi nog. En annan dag. På ett annat ställe.

Middag på balkongen. Och en kvällspromenad

Synd bara att det ska regna i morgon….