Idag hade jag en kollega med mig på jobbet (förutom vår fina köksa). Inga barn. Nu var vi mest på var sin sida av huset men ändå kul med någon fler att prata med.

Eftersom jag länge varit sugen på prova nåt av gympapassen min kollega leder, och jag inte ids passa tider och gå på pass, föreslog jag innan jul att vi kunde träna tillsammans en eftermiddag. Eftersom förskolan är tom skulle vi kunna låna ett stort rum och hon fick leda. Den dagen blev idag. Fick dessutom med oss köksan.

Jättekul var det. Riktigt roligt pass. Och så kul att vara färdigränad direkt efter jobbet! Tack för den dryga timmen. Superbra sammansatt och instruerat! Tyvärr tyckte min sprättbenägna vadmuskel inte riktigt om de dynamiska bakåtkickarna så nu är jag lite halvhalt och lindad. Men jag var varm när det hände så det blev inte så allvarligt. Gick faktiskt en prommis med maken bra precis direkt efter, så jag klarar mig utan rullstol! 🤪

Vegmiddag. En favvo hos oss alla. Huevos Rancheros.

Resten av kvällen gick åt till tvätt och att fylla i kalendern inför 2021. Måste även fixa en ny stor åt Sjuttonåringen när vårterminen sen startar också. Nån annan kväll!